Krāsnī cepta cūkgaļas fileja ar pikantu ķīniešu mērci ir ne tikai garšīgs un izsmalcināts ēdiens, bet arī veselīgs. Cūkgaļa ir bagāta ar olbaltumvielām, kas ir būtiskas muskuļu augšanai un atjaunošanai, kā arī nodrošina ilgstošu sāta sajūtu. Šī recepte piedāvā līdzsvarotu maltīti ar daudzveidīgām sastāvdaļām, kuras var viegli aizstāt, ja nepieciešams.
Alternatīvas sastāvdaļas
Ja kāda no sastāvdaļām nav pieejama, ir iespējams veikt aizvietojumus. Piemēram, kečupu var aizstāt ar tomātu pastu vai svaigiem tomātiem, balzamiko etiķi var aizstāt ar ābolu sidra etiķi vai sarkanvīna etiķi, un timiānu var aizstāt ar rozmarīnu vai oregano.