Cūkgaļas un dārzeņu sarkanais karijs

2022-08-22 Receptes autors Santa Maria LV

Cūkgaļas un dārzeņu sarkanais karijs
Paneng ir viens no populārākiem Taizemes virtuves ēdieniem un to ir viegli pagatavot arī mūsu virtuvē. Tas ir spilgts un krāsains, un pat latviešu iecienītie kartupeļi kļūst pārsteidzoši garšīgi šīs Taizemes virtuves receptes interpretācijā.

Registered and logged in users see less ads.

Ingredients

    Recipe Directions

  1. 1. Cūkgaļu sagrieziet sloksnēs, nomizojiet sīpolus, burkānus, kartupeļus.
  2. 2. Sagrieziet burkānus, kartupeļus, sīpolus un papriku.
  3. Reklāma
  4. 3. Uzkarsētā pannā ielejiet eļļu un, kad tā labi sakarst, ielieciet cūkgaļas sloksnes. Kad tās apcepas, ielieciet sīpolus, pievienojiet Āzijas garšvielas Paneng ēdieniem. Samaisiet.
  5. 4. Pielieciet burkānus, papriku, mazliet apcepiniet un pievienojiet kokosriekstu pienu. Noslēgumā pievienojiet sagrieztus kartupeļus.
  6. 5. Pannu nosedziet ar vāku, karstumu samaziniet līdz minimumam un lieciet sautēties apmērām 20 min., kamēr dārzeņi kļūst mīksti. Tie nedrīkst būt izmirkuši.
  7. 6. Ēdienu pasniedziet karstu, pārkaisītu ar koriandra lapiņām. Ja vēlaties, pievienojiet laima sulu.
Cūkgaļa ar mango-paprikas mērci
(1)
Cūkgaļas šķēles ruma mērcē
(1)
Kraukšķīga cūkgaļa ar saldskābo mērci
(1)
Cepts cūkas stilbiņš cepeškrāsnī
(1)
Cūkgaļa terijaki mērcē (marinādē)
(1)