Labs vakars!
Šodien sagribējās gaļu! Tādu kārtīgu gaļu ar kuru piesiet dūšu uz vairākām dienām. Un manā gadījumā tā ir cūkgaļa. Trekna, sātīga un piesien dūšu, tas ir fakts.
Un šoreiz kā par brīnumu, nebija jālauza galva, kā tad īsti gatavot. Kad mājās bāriņā ir palikuši pēdējie 40ml ruma, tad nekas cits neatliek, kā tos izmantot saldajā vai kādai gaļai piešaut klāt. Šoreiz lēmu par labu gaļai un trāpīju desmitniekā. Visi kas ēda, teica, ka esot sanākusi laba. Ak jā, nav jābaidās par alkohola saturu gaļā, karsējot tas izdalās atstājot vien maigas nojaušamas garšas nianses.
Kādu laiku atpakaļ biju gatavojusi ar konjaku, taču šoreiz mērcei pievienoju saldo krējumu. Lai pašas mērcītes ir vairāk. Paša gatavošana vienkārša un neprasa daudz pūles. Rezultāts - ļoti gards!