Saldēta gaļa ir un paliek saldēta. Nekādus gardos cepešus un karbonādes neuztaisīsi. Vismaz man tā liekas, tapēc 90%gadījumu es saldēto gaļu vienkārši izšmorēju. Garšīgāk, ērtāk un vairāk.
Arī šoreiz, revidējot saldētavu pirms Jaunā gada izķeksēju saldētu kakla karbonādes gabalu. Pirmais ko iedomājos, izklapētu ar sāli un pipariņiem + ķiplociņš, rīvmaizē izcepta...mmm... taču ar saldēto gaļu nav tas. Kamēr karsta, tikmēr ok, bet nākošajā dienā, atsildīta... nav vairs tā garša.
Tapēc nolēmu šoreiz uztaisīt gulašu no cūkgaļas, taču nevis klasisko, latviešu iecienītajā miltu mērcē, bet gan tomātos ar intensīvu ķiploku garšu. Tā lai visi nelabie baciļi nenāk i tuvumā.