No kabačiem var pagatavot visdažādākos ēdienus, tostarp desertus. Viens no tiem varētu būt kabaču smalkmaizītes (vai kūka). Lai kā jūs to sauktu, jūs nevarat neko nepareizi izdarīt. Tas ir nedaudz veselīgāks nekā vairums citu. Vai vismaz tā gribētos domāt, jo tajā tiek izmantoti gandrīz 500 grami cukini! Patiesībā šajā kūkā cukini vispār nav. Protams, ņemot vērā to, ka cukini vispār nav nekādas īpašas garšas, tas tiešām ir normāli. Aromātu kūkai piešķirs citrons vai apelsīns (atkarībā no tā, kuru izvēlēsieties izmantot, jo abi ir ideāli). Tāpēc ir iespējams izvēlēties, vai kūka būs ar citronu vai apelsīnu garšu. Es pati vienreiz esmu gatavojusi cukini cupcake ar citronu un otru reizi ar apelsīnu, un abas bija ļoti garšīgas.
Protams, šokolādes glazūra, kas, kā redzams, ir šīs kūkas galvenā sastāvdaļa, piešķir gan papildu garšu, gan saldumu. Tiem, kuri interesējas, vai kēksiņš ir ļoti mitrs, atbilde ir noliedzoša. Tas ir tieši pa vidu - ne ļoti mitrs, ne ļoti sauss. Tas ir fantastiski mērcēts kakao vai tējā. Un šo kēksiņu varat cept savā iecienītākajā veidnē, tikai paturiet prātā, ka seklās veidnēs cepšanai nepieciešams nedaudz mazāk laika. Tātad, dodamies uz dārzu vai veikalu meklēt kabačus un pagatavot brīnišķīgu saldu kārumu!:)