Turpinot ābolu tēmu - padalīšos ar vēl vienu ābolkūkas recepti!
Šī recepte pie manis glabājās jau sen, kādus gadus 9?! Esmu cepusi to tikai vienu reizi, jo iemesls tam bija - mana mazā cepeškrāsns. Un tā, gadu no gada, kaut kā šī recepte tika izcelta tad, kad ābollaiks bija garām, vai arī, kad man nebija pieejama vajadzīgā izmēra pannas. Ar šo recepti man padalījās, tā laika darba kolēģe uzcienājot arī ar mazu gabaliņa šīs kūkas. Un jāsaka, ka šī kūka man garšo vis labāk.
Tā nu sanāca, ka piektdien ar savu staiguļu baru devāmies uz Jelgavu. Diena bija pārsteidzoši silta un Jelgava tik zeltaini rudenīgā krāsā, ka šī kūka ideāli iederējās kopējā noskaņojumā. Nepieciešamos produktus sadalījām uz galviņām un izmisīgi gaidot, kad beidzot atbrauks piens, kas domāts lattei, cepām augšā kūku!