Kesadiljas ar vistu, kukurūza un siers

2022-08-23 Receptes autors Santa Maria LV

Kesadiljas ar vistu, kukurūza un siers
Kesadiljas ir tik daudzpusīgas, kā arī ātri un viegli pagatavojamas! Šajā receptē tās pildītas ar vistu, dārzeņiem un rīvētu Čedaras sieru.

Ingredients

    Recipe Directions

  1. 1. Vistas fileju sagriež kubiņos un uz pannas apcep nelielā eļļas daudzumā.
  2. 2. Kad gaļa zeltaina, tai pievieno sloksnītēs sagrieztu zaļo papriku un sarkano sīpolu. Vēl nedaudz pacep, aptuveni 1-2 minūtes.
  3. Reklāma
  4. 3. Pannas saturam pievieno fahitas garšvielu maisījumu un apmaisa. Noņem no uguns.
  5. 4. Uz sausas pannas no vienas puses uzsilda tortiļu un apgriež otrādi. Vienā tortiļas malā liek nelielu daudzumu gaļas ar dārzeņiem, pārber pāri konservētu kukurūzu, pāris ēdamkarotes ananasu salsu un rīvētu Čedaras sieru.
  6. 5. Tortiļas otru pusi pārloka pāri un apmet otrādi, lai sasildītu no otras puses un izkausētu sieru.
Viltotais vistas cepetis
(1)
Sildošais vistas buljons ar grauzdiņiem
(1)
Kuskuss ar dārzeņiem un vistu
(1)
Tortillas ar vistu un konservēta kukurūza
(1)