Visam 20 minūtēs ātri pagatavojama ķirbju zupa ar aunazirņiem un kokosriekstu. Protams, šīs zupas pagatavošanai vispirms ir jāizpilda mājasdarbs. Iepriekš ir jāizvāra aunazirņi un jāsagatavo ķirbju biezenis.
Ja vienmēr uzreiz pagatavoju vairāk ķirbju biezeņa, kamēr to neizlietoju, es to sasaldēju. Tad cepu kēksiņus vai gatavoju zupas.
Šī ir apraksts, kā pagatavot biezenis:Ķirbi sagriež biezās šķēlītēs, miziņu nenoņem, tikai izņem sēklas. Liek uz cepšanas paplātes. Cep 200 grādos sakarsētā cepeškrāsnī apmēram 45-60 minūtes, līdz ķirbis kļūst mīksts. Nogrieziet mizu. Notīriet ar virtuves kombainu līdz viendabīgai masai. Lūk, mūsu biezenis ir gatavs.