Recepšu grāmatā atradu šo Volfešera gatavošanas metodi cepeškrāsnī. Mani ļoti ieinteresēja nosaukums, un tajā bija teikts, ka gatavošana ir taizemiešu. Taizemes virtuve man vienmēr ir bijusi tuva, tāpēc man vienkārši vajadzēja to izmēģināt. Es to arī izdarīju. Iznāca ļoti labi, tāpēc es dalos ar recepti arī ar jums. Esmu bijusi Taizemē tikai vienu reizi mūžā, bet tādu zivi kā šī vēl nekad nebiju nogaršojusi. Protams, man neizdevās nobaudīt daudz ēdienu, tāpēc es nevaru pilnībā apstiprināt, ka šis patiešām ir taizemiešu ēdiens, bet uzticēsimies grāmatas autorei. Nu, ja arī nē, ēdiens tik un tā ir ļoti garšīgs, un šādā veidā pagatavota zivs neliks vilties!"
Bet, starp citu, es personīgi uzskatu, ka šādā veidā pagatavota zivs vislabāk garšo, ja to pasniedz kopā ar atsvaidzinošiem zaļajiem salātiem.