Zivju kotletes ar cukini un burkāniem

2023-05-21 Receptes autors Worldrecipes.eu

Zivju kotletes ar cukini un burkāniem
Zivju kotletes ar burkāniem un kabačiem bija ļoti labas. Atceros, ka, kad redzēju recepti žurnālā, man tā nelikās tāda, ko es gribētu gatavot tajā pašā dienā. Taču maniem bērniem attēls šķita ļoti jauks, un viņi teica, lai es tos pagatavoju, lai gan parasti viņi zivis neēd. Bet šoreiz bija otrādi, mēs to apēdām kā ģimene un vēlējāmies vēl. Starp citu, man jāatzīst, ka tās ir ne tikai garšīgas, bet arī krāsas uz šķīvja tās padara ļoti skaistas un apetītlīgas. Mēs noteikti tos gatavosim arī turpmāk, jo esmu ļoti priecīga, ka bērni ēd vairāk zivju (un mēs ar vīru arī).

Manas sastāvdaļas ir tādas pašas kā žurnālā 1-2 personām, bet četru cilvēku ģimenei sastāvdaļas trīskāršoju, tāpēc mums bija ļoti sātīga maltīte. Šāds sastāvdaļu daudzums ir pietiekams diviem cilvēkiem, kuri nav ļoti izsalkuši.

Registered and logged in users see less ads.

Ingredients

    • Stārķa fileja: 250 grami
    • kabači: 0,5 mazi
    • burkāni: 1 mazs
    • sīpols: 1 mazs
    • Sāls
    • pipari
    • zivju garšvielas
    • Olu baltumi: 1
    • ciete: 1 ēdamkarote
    • olīveļļa (cepšanai)

    Recipe Directions

  1. 1. Vispirms ļoti smalki sagrieziet kabačus un burkānus un apcepiet tos olīveļļā.
  2. 2. Kad tas sāk mīkstināties, izslēdziet karstumu un ļaujiet tam atdzist.
  3. Reklāma
  4. 3. Tā kā šajās kotletēs ir salīdzinoši neliels daudzums zivju, tās kopā ar sīpoliem sasmalcina, izmantojot gaļasmašīnu.
  5. 4. Tad pievienojiet dārzeņus, olu baltumu un cieti. Garšojiet ar sāli, pipariem, zivju garšvielām un svaigām dillēm.
  6. 5. Pēc tam ar mitrām rokām izveidojiet 4 kotletes un nekavējoties apcepiet tās karstā eļļā no visām pusēm.
  7. 6. Pasniedziet ar savu iecienītāko papildinājumu un baudiet!
Lasis ar kraukšķīgu garoziņu, kartupeļiem un salātiem
(1)
Cepta bute sviestā
(1)
Cepta jūras zeltplekste
(1)
Līdakas kotletes ar baltmaizi
(1)
Ceptas reņģes marinādē
(2)