Iespējams, ka lielākajai daļai tas nav nekas jauns, viss ir ļoti vienkārši un sen zināms, bet, kā saka tautas teiciens, tas, kas tiek aizmirsts, ir vecs, bet tas, kas tiek atcerēts, kļūst jauns. Šī recepte ir no manas vecmāmiņas.
Daudzi no mums droši vien zina, ka zivju ēdieni ir ārkārtīgi labi cilvēka organismam, jo tie satur bezgalīgi daudz minerālvielu un cilvēka organismam nepieciešamo lietu. Cilvēkam ir jāēd visdažādākie ēdieni un zivis vismaz vairākas reizes nedēļā.
Šoreiz es gatavoju zivju kotletes, domājot, ka man izdosies apmānīt bērnus, jo viņi parasti zivis neēd, tikai kūpinātu lasi, bet, nu... Man neizdevās, un mums ar vīru nācās ēst šīs viegli pagatavojamās, lieliski mīkstās zivju kotletes, kas pagatavotas ar rīvmaizi.
Tiem no jums, kam ir tāda pati problēma ar bērniem (es runāju par to, ka viņi neēd zivis), es nesen stāstīju, kā pagatavot
zivju kotletes ar burkāniem, kuras mani bērni ēda, un tas bija kā brīnums:).