Ideāli mīksti zivju kotleti ar rīvmaizi

2023-05-21 Receptes autors Worldrecipes.eu

Ideāli mīksti zivju kotleti ar rīvmaizi
Iespējams, ka lielākajai daļai tas nav nekas jauns, viss ir ļoti vienkārši un sen zināms, bet, kā saka tautas teiciens, tas, kas tiek aizmirsts, ir vecs, bet tas, kas tiek atcerēts, kļūst jauns. Šī recepte ir no manas vecmāmiņas.

Daudzi no mums droši vien zina, ka zivju ēdieni ir ārkārtīgi labi cilvēka organismam, jo tie satur bezgalīgi daudz minerālvielu un cilvēka organismam nepieciešamo lietu. Cilvēkam ir jāēd visdažādākie ēdieni un zivis vismaz vairākas reizes nedēļā.

Šoreiz es gatavoju zivju kotletes, domājot, ka man izdosies apmānīt bērnus, jo viņi parasti zivis neēd, tikai kūpinātu lasi, bet, nu... Man neizdevās, un mums ar vīru nācās ēst šīs viegli pagatavojamās, lieliski mīkstās zivju kotletes, kas pagatavotas ar rīvmaizi.

Tiem no jums, kam ir tāda pati problēma ar bērniem (es runāju par to, ka viņi neēd zivis), es nesen stāstīju, kā pagatavot zivju kotletes ar burkāniem, kuras mani bērni ēda, un tas bija kā brīnums:).

Registered and logged in users see less ads.

Ingredients

    • jūras zivju fileja: 1 kg
    • Olas: 1
    • sīpoli: 1
    • Maltas rīvmaizes: trīs ceturtdaļas glāzes
    • kartupeļu ciete: ceturtā daļa glāzes
    • sāls: šķipsniņa
    • maltie pipari: šķipsniņa
    • kaltēts raudene: šķipsniņa

    Recipe Directions

  1. 1. Vispirms sagrieziet zivju fileju mazos gabaliņos.
  2. 2. Tad sasmalciniet sīpolu vai sarīvējiet to ar biešu rīvētāju (mana vecmāmiņa dod priekšroku šim variantam).
  3. rīvētu sīpolu
    Reklāma
  4. 3. Tad zivju filejai pievieno sīpolus un garšvielas, ieputo olu, pievieno sveķus un kartupeļu cieti un labi samaisa.
  5. 4. Ja maisījums nesalipina, pievienojiet nedaudz majonēzes.
  6. 5. Tad uzkarsē eļļu pannā.
  7. Uzkarsē eļļu pannā.
  8. 6. No zivju maisījuma izveidojiet kotletes apmēram plaukstas lielumā.
  9. 7. Katrā pusē apcepiet pannā aptuveni dažas minūtes, līdz tās ir labi apbrūnējušas un apceptas.
  10. 8. Pasniedziet ar savu iecienītāko piedevu un baudiet!
  11. lieliski mīksti zivju kotleti, cepti pannā
Ideāli mīksti zivju kotleti ar rīvmaizi
Līdakas kotletes ar baltmaizi
(1)
Cepta jūras zeltplekste
(1)
Lasis ar kraukšķīgu garoziņu, kartupeļiem un salātiem
(1)
Zivju burgers
(1)
Ceptas reņģes marinādē
(2)