Marinēti gurķīši ar kurkumu

2022-08-21 Receptes autors Worldrecipes.eu

Marinēti gurķīši ar kurkumu
Piezīme: Var šķist, ka marinādes ir par maz, jo tajā nav ūdens, taču karsēšanas laikā izdalīsies ūdens no gurķiem, tā ka beigās viss būs labi!

Registered and logged in users see less ads.

Ingredients

    • 3 kg gurķu
    • 1 liels sīpols
    • 3 ķiploka daiviņas
    • 1 tējk. sāls
    Marināde:
    • 1/3 glāzes sāls
    • 1.5 glāzes cukura
    • 2 tējk. kurkumas
    • 2 tējk, žāvētu diļļu vai pētersīļu
    • 3 ēd.k. sinepju sēklu
    • 1.5 glāzes galda etiķa (9%)

    Recipe Directions

  1. 1. Sagriež gurķus smalkās ripiņās. Ja gurķi nesmuki, pusripiņās. Sīki sakapā ķiploku daiviņas. Smalki sagriež sīpolu.
  2. 2. Liek visu bļodā, pieber tējkaroti sāls, samaisa un atstāj uz stundu ievilkties.
  3. Reklāma
  4. 3. Kad stunda pagājusi, uzkarsē lielā katlā visas marinādes sastāvdaļas, bet nevāra. Saber gurķus marinādē un uzvāra.
  5. 4. Pilda burkās!
Marinēti gurķīši ar kurkumu
Marinēti gurķīši ar kurkumu
Marinēti gurķi
(1)
Dārzeņi cepeškrāsnī
(1)
Kimchi - korejiešu valodā kimči, skābēti kāposti
(1)
Zitinjas gulaškrēms jebšu paprikas pasta
(1)
Kabaču lečo ziemai
(2)
Mazsālīti gurķi
(1)