Mazsālīti gurķīši

2022-08-21 Receptes autors Worldrecipes.eu

Mazsālīti gurķīši
Sāk ar to, ka gurķīšus nomazgā, nogriež tiem galus un atstāj uz stundu / divām aukstā ūdenī. Tas padarīs gurķīšus kraukšķīgus.

Registered and logged in users see less ads.

Ingredients

    • gurķīši
    Marināde - uz 1 l ūdens liek:
    • 3 ēd. k. sāls
    • 3 ēd. k. cukura
    • 50 ml 9% etiķa

    Recipe Directions

  1. 1. Bļodā sajauc gurķus ar ķiplokiem, sīpoliem, burkāniem, dillēm un vēl ko, kas mājās atrodas, uzlej karstu marinādi un atstāj uz nakti ievilkties.
  2. 2. Principā pēc mazsālītiem gurķīšiem tiem jāsāk garšot jau pēc 3-4 stundām.
  3. Reklāma
Mazsālīti gurķīši
Mazsālīti gurķi
(1)
Zitinjas gulaškrēms jebšu paprikas pasta
(1)
Marinēti gurķi
(1)
Marinēti gurķīši ar kurkumu
(2)
Kimchi - korejiešu valodā kimči, skābēti kāposti
(1)
Kabaču lečo ziemai
(2)
Marinētas bietes ziemai
(1)