Sviestā pannā cepti ziedkāposti

2023-05-21 Receptes autors Worldrecipes.eu

Sviestā pannā cepti ziedkāposti
Šī ir vispilnīgākā ziedkāpostu pagatavošanas recepte. 

Ja vēlaties, varat to pagatavot arī ar rīvmaizi. Šādā gadījumā pēc vārīšanas tos apviļķojiet rīvmaizē un pēc tam turpiniet gatavot recepti. Bet es personīgi dodu priekšroku tiem bez rīvmaizes.

Registered and logged in users see less ads.

Ingredients

    • Ziedkāposti: 2
    • Sviests: 160 g
    • Sīpoli: 2 
    • Ķimenes: 1 tējkarote (nav nepieciešams)
    • Sāls: pēc garšas
    • pipari: nedaudz 
    • karija garšviela (pēc vajadzības)
    • sasmalcināti ķiploki (ja nepieciešams)

    Recipe Directions

  1. 1. Vispirms sasmalciniet ziedkāpostus (ziedkāpostus) ziedkāpostos.
  2. 2. Pievienojiet tos sālītam verdošam ūdenim un vāriet apmēram 3-5 minūtes, līdz tie nedaudz mīkstinās, bet uzmanieties, lai tie nepārvārītos.
  3. Reklāma
  4. 3. Nosusiniet un pārlejiet ar aukstu ūdeni, lai atdzesētu ziedkāpostus, bet saglabātu to kraukšķīgumu.
  5. 4. Pēc tam iztukšojiet ūdeni.
  6. 5. Uzkarsē pannu un izkausē tajā sviestu.
  7. 6. Sīki sagrieztu sīpolu apcep sviestā, līdz kļūst zeltaini brūns.
  8. 7. Tad pievienojiet ziedkāpostus (ziedkāpostus) un ķimenes. Gatavojiet apmēram 10-15 minūtes.
  9. 8. Gatavošanas beigās pēc garšas pievienojiet sāli un piparus.
  10. 9. Ja vēlaties, pārkaisiet ar iecienītākajiem garšaugiem. Garšīgi!
Siera rauši
(2)
Mutabal - baklažānu uzkoda
(1)
Siera kēkss ar saulē kaltētiem tomātiem
(1)