Jums nav gadījies tā, ka par kādu foršu un gardu recepti uzzināt pārāk vēlu?! Man tā ir gadījies! Tiesa, šoreiz nebūs tā reize, bet vēl nedaudz vēlāk un es varētu rīt siekalas un stūrītī klusiņām raudāt...kāpēc, kāpēc par vēlu tu nāc!
Manas salmu atraitnes dienas beigušās. Esmu to godam izturējusi un lepojos ar sevi. Vīriet's nu ir pie vietas, tas ir pie manis, un dienas atkal rit ierastajā ritmā.
Tā nu sestdien, baudot pēdējo atraitnības dienu braucu viesos pie māsas. Es, visas trīs atvases un mikriņš. Kā turp, tā atpakaļ. Nekādu problēmu, pat ja divi bērni no trim, pa ceļam aizmieg. Taču ne jau par to šis stāsts. Stāsts par to, ka es nežēlīgi pārēdos, pārsmējos un vispār ļoti lai pavadīju laiku, ļoti labā kompānijā. Un kā viens no uz galda esošajiem gardumiem, bija šis brīnums. Marinēti kabači tomātu sulā. Mmmm, cik gardi tie bija. Recepte bija tūlīt noprasīta un sāku jau nepacietīgi dīdīties, kad tad tikšu pie gatavošanas. Šodien, akurāt, bija šī diena, kad droši ķēros klāt gatavošanai.