1. Vispirms sagrieziet vistas gaļu gabaliņos, noberziet ar sāli, pipariem un ķiplokiem un atstājiet marinēties.
2. Tad sagrieziet dārzeņus un apcepiet tos uz pannas nedaudz eļļā (izņemot kartupeļus).
Reklāma
3. Atlieciet malā, pēc tam tajā pašā vietā apcepiet vistas gaļu. Tikmēr uzkarsējiet cepeškrāsni, sagatavojiet maurlokus, apmazgājot tos ar eļļu. Kartupeļus nomizo un sagriež gabaliņos.
4. Tad bļodiņās kārtojiet dārzeņu kārtu, gaļas kārtu un tad pusi kartupeļu. Apspiediet, pārkaisiet ar sāli un pipariem un pievienojiet lauru lapu.
5. Atkārtoti izkārtojiet to visu tādā pašā secībā. Es pievienoju arī nedaudz ūdens, lai gan tas nav nepieciešams, un cepu cepeškrāsnī 200 grādu temperatūrā apmēram 45-60 minūtes.
6. Īsi pirms kastrolis ir gatavs, atvākojiet mandeles, pievienojiet tējkaroti tomātu mērces, pārkaisiet ar rīvētu sieru un atgrieziet atpakaļ cepeškrāsnī, līdz tās apbrūnē. Izbaudiet!