Labs vakars!
Ar katras atvases ienākšanu ģimenē, ienāk arī jauni paziņas un draugi. Tagad - virtuālajā laikmetā nodibināt kontaktus ar citiem ir daudz vieglāk un pašsaprotamāk, nekā savus 10 gadus atpakaļ, kad internets un visas tā iespējas bija bērnu autiņos.
Tā nu ar katru atvasi, es iepazīstu aizvien jaunas un jaunas mammītes, kurām mazuļi dzimuši līdzīgā laikā. Ir ar kurām kontakts ir īss, bet ir arī tādi, kas paliek par ģimenes draugiem.
Šajā reizē mani ceļi ir aizveduši uz Latvijas kūrotpilsētu Jūrmalu. Un esam nolasījušās ne tikai ar vājību uz ilgstaigāšanu un latti, bet arī ar vājību pret Sandras gatavoto plovu! Un lai arī gatavošana ir pagalam vienkārša, viss noslēpums slēpjas gaļā. Izrādās viņai radu saimē audzē jērus un kas var būt gardāks un labāks, par vietējo, svaigi audzēto lopiņu. Te nu mēs pārējās mammītes saspicējām ausis un kā maitu lijas sasēdām uz telefona stabiem, sak... gādā mums tos jērus ar. Un Sandra, gods kam gods, savu vārdu tur, un vakar bija tā diena, kad es tiku pie sava jēra!!! Tagad man ir pilna saldētava ar jēru un ja es drīzumā nesākšu blēt, tad būs pavisam feini.
Tad nu starp labiem gabaliem, bija arī sacirsts mugurkauls. Gabali tādi, pēc skata nekādi un īsti saprašanas, kur tos izmantot, varbūt arī nav. Tad nu, izlēmu šos gabalus izmantot pavisam vienkāršā, bet ļoti gardā sautējumā, ko nodēvēju par zemnieku sautējumu. Jo sastāvā, sīpols, ķiploks, kartupeļi un burkāni. Un jā, protams jērs. Ok... mazliet svešuma - rozmarīns. Taču pamatā vienkāršas lietas, kas parasti ir katrā mājā!