Šajā rakstā uzzināsiet, kā pareizi un cik ilgi pagatavot trusīti bērnam vai mazulim, zupai un cik ilgi pagatavot trusīti, līdz tas ir mīksts.
Šodien es centīšos jums atbildēt uz šiem jautājumiem:
- Cik ilgi jāgatavo trusis?
- Kā pagatavot trusi?
- Kā pagatavot truša gaļu bērnam vai mazulim?
- Kā pagatavot gardu zupu no truša gaļas?
Truša gaļa ir neparasts uztura produkts, kas ir ļoti garšīgs. Maigā baltā truša gaļa kvalitātes un ieguvumu ziņā neatpaliek no sarkanās gaļas. Pavāri apliecinās, ka, ievērojot visus nepieciešamos noteikumus, var atbrīvoties no gaļas specifiskās garšas un smaržas (lai gan lielākajai daļai cilvēku pasaulē tā nav problēma).
To var pagatavot visdažādākajos veidos - vārītu, ceptu un, vismaz man personīgi, visgardākais veids, kā pagatavot šo maigo truša gaļu, ir tās sautēšana.
Mēs izvēlamies pirkt svaigu truša gaļu, nevis saldētu. Pirms truša gaļas pagatavošanas to uz divām līdz trim stundām iemērc aukstā ūdenī.
Vai jūs zinājāt? Truša gaļa ir viens no uztura pamatproduktiem, tajā ir ļoti daudz olbaltumvielu, un tā ir īpaši piemērota bērniem. 100 gramu porcijā vārītas truša gaļas ir 194 kalorijas, 10,4 grami tauku un pat 25,5 grami olbaltumvielu.