Laba diena!
Beidzot ir pienākusi ziema un spriežot pēc kliedzošajiem virsrakstiem ziņu portālos, tad šis aukstums laikam ir kaut kas anormāls. Nez. Ziema kā ziema, beidzot būs aizsalis kāds ezers un es varēšu nodoties savām iksvētdienas peldēm. Tiesa - es jau divas reizes esmu bijusi, neskatoties, ka nebija ledus. Izrādās, ka iebrist aukstā ezerā nemaz nav tik grūti, kā man sākumā likās. Tagad mani uztrauc tikai viens, ja ezers būs aizsalis, vai kāds būs pamanījies uztaisīt tajā caurumu, vai arī man pašai par to būs jārūpējas. Tad jau rīt redzēs.
Tā, ikdienas gaitas rit savu ritējumu, darbs - mājas - darbs - mājas. ēstgatavošanai laiks enerģija un idejas absolūti nulle. Pagatavoju kaut ko uz ātru roku vai aizbrauc ieturēt maltīti ārpus mājas. Mhm... tā ir, kad esi iejūdzies darbaļaužu gaitās. Bet es kaut kā neskumstu. Sāku apsvērt domu šo blogu slēgt ciet. Tagad virtuālajā vidē ir tik milzum daudz recepšu gan foto gan parastās, ka ne saskaitīt. Šo es saglabāšu priekš sevis kā pierakstu kladi.
Bet nu, kamēr vēl neesmu atmetusi ar roku, ielikšu vēl vienu recepti. Šo es gatavoju pagājušo svētdien, bet tikai tagad piesēdos pie publicēšanas. Recepte ir vienkārša un neprasa daudz pūles. Rezultāts - ir pat baigi ok. un domājams, ka šī recepte piemērota arī vasaras periodam, kad atklāj grila sezonu.