Otrs, ko šodien maltīte cēlu galdā, bija šī gaļa. Zem nosaukuma " puveklītis" slēpjas siers ar pelējumu.
Vakar vakarā bija jāieklīst Rimi un jānopērk pārtika. Ne domāts, ne plānots, tāds nekāds... klīdu gar veikala plauktiem un domāju, ko lai gatavo. Klaiņojot gar gaļas stendu uzklīdu dārgām, bet pēc skata dikti apetelīgām cūkas karbonādes šķēlēm. Te atcerējos piektdienas klaču ar darba kolēģi, kas ieteica pagatavot gaļu garšvielās. Esot nāvīgi gardi! Hmm... nenožņaudzos un liku gaļu grozā un stiepu mājās. Tad nu šodien gatavoju.
Mirklis pārdomu, kādas garšvielas lai liek? Santa Maria Kopejās gaļas garšvielas?? Nē... Un te savā garšvielu plauktā atradu tādu zvēru ar nosaukumu - Hmeli Suneli. Pēc daudzajām jūsmīgajam atsauksmēm, nolēmu izmēģināt. Un lai nebūtu " plika" gaļa, uzliku šķēli " puveklīša". Sanāca ļoti labi.