Laba diena!
Nu ko, marts ir beidzies un tūlīt, tūlīt sāksies aprīlis. Godīgi, kopš sāku strādāt, laiks lidot aizlido. Vēl nesen likās cik tālu vēl pavasaris, bet tagad... skat, tūlīt jau būs beidzies.
Šī nedēļa bija diezgan saspringta. Te jaunākā atvase pēc vienas dienas bērnu dārzā nolēma nedaudz pavārguļot, kas nozīmēja, ka plānotā slimības lapa vai nu jāpagarina, vai jāmainās vietām. Ar cienīto lēmām par labu otrajam variantam. Te veļasmašīna noplīsa, tikko ar cienīto būrāmies līdz sataisījām. Tad divas dienas bija viesos vīramāte. Palaida nelielā brīvsolī kultūru baudīt. Un šim brīvsolim bija arī sekas. Pilns ledusskapis ar vīramātes šmoriem un pilnīga plānotās ēdienkartes izjaukšana. Manus vārgos pīkstienus, ka es tak arī plānoju, palika nesadzirdēti. Tā nu vakar saucu viesos draugus, sakot... viss. Jāēd! Savādāk aizies postā, jo šodien jau atkal viesos jādodas. Un atliktā gaļa pusdienu šmorim paliks nesagatavota. Tā nu nevar!
Draugi mums labi un atbrauca palīgā noēst to, kas jānoēd.
Biju no saldētavas izņēmusi gaļu. Cūkgaļas kakla karbonādes gabalu. Sākumā bija doma par cepeti, taču vīramāte manus plānus nojauca un gala rezultātā nolēmu, ka viss. Kaut kas jāsataisa. Domāju, domāju, līdz nonācu pie secinājuma - terijaki mērce. Vistu terijaki mērcē esmu gatavojusi un man garšo. Gan no Santa Maria gatavajām marinādēm gan arī no pašgatavotās. Tad nu nolēmu šoreiz gatavot cūkgaļu. Atsauksmes bija labas, laikam garšoja!