Atbrauca Milēdija, vēlāk pieteicās Inga, tātad pusdienas jāgatavo lielajā katlā. Sēdēju un domāju, kā lai visu baru pabaro, jo bez pieciem pieaugušajiem ir arī sešas atvases. Kopā 11 mutes, kas jāpabaro. Izdomāju, ka sen nav gaļa ēsta. Tātad, virziens skaidrs, bet kā pagatavot? Jāgatavo maksimāli vienkārši, lai netraucē klačoties un baudīt šampanieti.
Padomāju un izdomāju, ka jāgatavo cepeškrāsnī. Cept veselu? Nēē... labāk šķēlēs. Un pētot internetā iespējamās receptes, uzdūros visnotaļ interesantai receptei. Pārrakstīju un pagatavoju. Galarezultātā no gaļas nebija ne smakas. Atvases noēda pa tīro, arī Milēdija, kurai cūkgaļa neesot cieņā. Vot tā...!
Cūkgaļa ir lielisks proteīna avots, kas ir būtisks muskuļu atjaunošanai un stiprināšanai. Proteīns ir nepieciešams arī imūnsistēmas stiprināšanai un organisma vielmaiņas regulēšanai. Šajā receptē izmantotā cūkgaļa, īpaši kakla karbonāde, ir sulīga un pilna ar garšu. Lai gan cūkgaļa ir galvenā sastāvdaļa, to var aizstāt ar vistas fileju vai liellopa šķēlēm, lai dažādotu ēdienkarti.