Krāsnī ceptas zivis ar garneļu krējuma mērci un kuskusu

2023-05-29 Receptes autors Worldrecipes.eu

Krāsnī ceptas zivis ar garneļu krējuma mērci un kuskusu
Vai esat kādreiz domājuši, ka zivis un garneles var ļoti labi saderēt kopā? Es nebiju domājis par šādu iespēju, it īpaši, ja mērci gatavo no garnelēm un krējuma. Šis ir ļoti brīnišķīgs ēdiens, kas ir 100% izdevies. Mēs ar ģimeni to ēdām un turpinājām atkārtot, ka ar šādu ēdienu sāksim ēst zivis daudz biežāk nekā līdz šim.

Registered and logged in users see less ads.

Ingredients

    • zivju fileja: 1 kg
    • laima augļi: 1
    • 1 sāls
    • pipari
    • ķiploki: 2 daiviņas
    • Kuskuss
    Mērcei:
    • garneles: 250 gramu
    • 10% tauku krējums: 250 mililitri
    • sāls
    • sasmalcināti pētersīļi: 1 sauja
    • ķiploki: 3 daiviņas

    Recipe Directions

  1. 1. Vispirms sagrieziet zivju fileju vajadzīgā izmēra gabaliņos. Svarīgi, lai tās nebūtu pārāk plānas.
  2. 2. Pēc tam izvietojiet gabaliņus uz cepšanas paplātes, kas izklāta ar cepamo papīru. Apkaisiet ar sāli un pipariem, pārkaisa ar laima sulu un pārkaisa ar sasmalcinātiem ķiplokiem.
  3. Reklāma
  4. 3. Ievietojiet cepeškrāsnī uz aptuveni 15 minūtēm 175 grādu temperatūrā.
  5. 4. Krējuma-krējuma mērce: Pannā izkausē sviesta gabaliņu un pievieno nedaudz eļļas, lai sviests nesagatavotos.
  6. 5. Pievienojiet sasmalcinātus ķiplokus.
  7. 6. Kad ķiploki ir sākuši izdalīt aromātu, pievienojiet garneles. Ļaujiet garnelēm uzsilt, maisot, bet nepārcept tās, lai tās nekļūtu gumijotas.
  8. 7. Pievienojiet sasmalcinātus pētersīļus, samaisiet un ielejiet krējumu. Vēlreiz samaisa, uzkarsē mērci līdz vārīšanās temperatūrai un tūlīt noņem no uguns. Pievienojiet sāli pēc garšas.
  9. 8. Kuskuss: Kuskusu ievieto katliņā, aplej ar verdošu ūdeni, lai tas pārklātu pirkstu, pārklāj un atstāj nostāvēties apmēram 5-7 minūtes.
  10. 9. Kad tas ir atdzisis, pievienojiet sviestu un sāli pēc garšas. Samaisiet.
  11. 10. Pasniedziet visu uz šķīvja un baudiet. Izbaudiet!
Zivs sarkanā marinādē
(1)
Zivju kotletes
(1)
Zivju burgers
(1)
Cepta forele ar apelsīniem
(1)
Līdaka maigā sinepju mērcē
(1)