Labas vakars!
Vakar pieteicās viesos divas ģimenes kopumā seši pieaugušie un tikpat bērnu! Lūk! Bija jāizdomā ko gatavot vakariņās. Un atkal pieturoties pie principa - ātri, viegli un garšīgi!
Kā jau iepriekš minēju, tad maltā gaļa ir viens pateicīgs produkts. Un arī šoreiz tā mani glāba un galarezultātā uztaisīju glaunas vakariņas. Vismaz man gribētos ticēt, ka glaunas. Sākumā bija doma, ka gribas spageti ar boloņas mērci. Taču tad apdomājos, ka tas jau tā... prasti un ierasti. Varētu kaut ko interesantāku pagatavot. Un te atmiņā atausa atmiņā receptes, pie tam ne maz, spageti ar gaļas bumbiņām. Oooo, nu skat, kaut kas savādāks, bet tikpat garšīgs. Nu ko, sāku domāt. Tomātu mērce, ja tā gatavota no konservētajiem tomātiem ir gana spēcīga, ka liellopu gaļas bumbiņas man tur absolūti neprasījās. Gribējās ko maigāku, mutē kūstošāku. Vistu negribējās. Kā būtu ar tītaru? Kādēļ ne. Mājās kā reiz bija tītara maltā gaļa un rezultāts sanāca tāds, kādu biju iecerējusi. Spēcīga tomātu mērce un maigas gaļas bumbiņas. No milzīgā katla vien bikucītis palika.