Zupas krājums PHO2 vidēji lieli sīpoli, mizoti, sagriezti uz ceturtdaļām
5 cm garš svaigas ingvera saknes gabals
3 nelobīti šalotes sīpoli
2,5 l verdoša ūdens
1/2 kg liellopa gaļas ar kauliem vai tikai ar kauliem
2 zvaigžņu anīsi
1 kanēļa standziņa
1 tējkarote sasmalcinātu melno piparu
1 ēdamkarote sālsPiedevas zupai PHORīsu nūdeles (uz dažām minūtēm aplej ar karstu ūdeni, līdz kļūst mīkstas, pēc tam pārlej ar aukstu ūdeni)
Liellopa fileja, sagriezta ļoti plānās strēmelēs
Svaigs sarkanais sīpols, sagriezts plānās sloksnēs
Sojas kāposti vai bak choy (sākumā tos var īsu brīdi tvaicēt)
Sīpolu lapas
Zaļumi (koriandrs, pētersīļi, baziliks, piparmētra)
Grauzdēti zemesrieksti
Zivju mērce*Zivju mērce zupai PHO3 ķiploku daiviņas, izspiestas caur presi
1/4 glāzes brūnā cukura (50 g)
1/2 tējkarotes rupjās sāls
1/2 glāzes ūdens (125 ml)
3 ēdamkarotes laima (vai citrona) sulas
1 ēdamkarote rīsu etiķa
3 ēdamkarotes zivju mērces
1-2 plānās šķēlītēs sagriezti vai sasmalcināti čilli pipari.
(1)