Meksikāņu tomātu zupa

2022-08-23 Receptes autors Santa Maria LV

Meksikāņu tomātu zupa
Vienkārša tomātu zupas recepte! Izmēģini šo veselīgo zupu ar aso čili piparu un skābeno tomātu garšu. Pirms pasniegšanas tomātu zupai pievieno rīvētu sieru, svaigo krējumu crème fraiche un tortiļu čipsus.

Sastāvdaļas

    Pagatavošana

  1. 1. Katliņā eļļā apcep sasmalcinātus sīpolus. Pieber veģetāro garšvielu maisījumu.
  2. 2. Pievieno tomātu biezeni, ūdeni un buljona kubiņus un vāra uz lēnas uguns 10 minūtes.
  3. Reklāma
  4. 3. Noskalo pupiņas un liek tās zupā kopā ar kukurūzu.
  5. 4. Garšai pievieno dažus pilienus aso piparu mērces.
  6. 5. Lej zupu bļodiņās un pārkaisa ar rīvētu sieru, sagrieztu avokado, nedaudz crème fraiche un dažiem načo čipsiem.
Dievīgā ķirbja krēmzupa
(1)
Jēra gaļas zupa ar dārzeņiem
(1)
Pikantā Tom Kha zupa ar garnelēm
(2)
Rabarberu zupa ar klimpām
(1)
Spinātu - siera krēmzupa
(1)
Vistas un tomātu krēmzupa
(1)
Sildošais vistas buljons ar grauzdiņiem
(1)