Labs vakars!
Nu ko, aprīlis ir klāt un vasara jau praktiski pie durvīm. Tas priecē, jo tad varēšu vilkt laukā savu vellapēdu un no visas sirds nodošos riteņbraukšanai. Pagaidām man vēl ir par aukstu, gribas tomēr tā ar baudu nevis ar klabošiem zobiem. Un šajā pārejas posmā, kad dienas ir smuki saulainais, bet vēl saulīte ar zobiem, es skaisti vizinos ar savu jauniegūto auto! Uz darbu - no darba. Uz darbu - no darba. Tiesa, biju jau te lielāku līkumu līdz Rūjienai izmetusi. Mhm, tā nu tas ir.
Tā nu vizinoties, sanāk pietiekami daudz laika un iespējas apdomāt ko gatavot vakariņās. Iebraukt pa ceļam veikalā?! Pfff... nekādu problēmu - jāizvēlas tikai kurā braukt un lieta darīta. Tiesa, viens liels mīnuss gan ir, vairs nevaru pa ceļam palasīt grāmatu. Stāv plauktā un nekādi nespēju pieķerties tai klāt, lai izlasītu. Bet gan jau.
Vienu vakaru neskatoties uz to, ka mājās ir pilns ledusskapis - sakārojās gaļu. Pusdienas pārtraukumā redzēju kā kolēģis ar gardu muti notiesā savu vistas fileju, ka man uzreiz bija skaidrs - VAJAG! Tikai pēc tam sāku apdomāt kā to vistu gatavot? Pa vienkāršo sacept karbonādēs. Kaut kā smalki iznesties? Un te apvienojot patīkamo ar lietderīgo ienāca prātā rieksti. Hmm... kā būtu ja es šos izmantotu panējuma vietā? Uz pannas nepiedegs? Hmmm... jāsajauc nedaudz ar rīvmaizi un jācep cepeškrāsnī. Galarezultātā ieguvu tīiiik garšīgas vakariņas. Vienkārši, ātri, bet ar iznešanos.