Šodien ārkārtīgi sagribējās ko svaigu un vieglu, bet tajā pašā laikā sātīgu. Man kā latvietim vulgaris, vismīļākais dārzenis ir kartupelis. Varīts vai cepts, vai fritēts.
Un pēdējā laikā man ārkārtīgi tīk tāda pa visam vienkārša lieta - kartupeļi ar biezpienu. Un ja agrāk man pietika vienkārši ar biezpienu,kas atjaukts ar skābo krējumu, tad tagad man ļoti garšo, ja klāt ir gana daudz zaļumu un tagad jau arī dārzeņi. Jāsaka, ka par dārzeņu variantu mani apgaismoja Inga. Tagad, kad uznāk besis ko gatavot, vai arī ir absolūts ideju trūkums, tad šis mani glābs vienmēr. Un šis ir arī lielisks veids, kā sīkajiem iebarot zaļumus.
Recepte nav nekādas amerikas atklāšana, bet sev zināšanai tomēr der noglabāt. A ja nu uznāk skleroze?? :)