Ar malto gaļu pildīti pipari

2022-08-27 Receptes autors Solo mājai

Ar malto gaļu pildīti pipari

Sastāvdaļas

    • 6 pipari
    • ~500 g maltā gaļa
    • 1 liels sīpols
    • 3 nelieli burkāni
    • 2 nelieli vai 1 liels tomāts
    • augu eļļa
    • 2 daiviņas ķiploka
    • sāls
    • zaļumi (dilles, pētersīļi)
    • majonēze vai krējums
    • rīvēts siers
    • augu eļļa - cepšanai

    Pagatavošana

  1. 1. Burkānus sarīvē uz rupjās rīves, sīpolu sagriež gabaliņos.
  2. 2. Eļļā apcep sīpolu un burkānus, pievieno malto gaļu un visu kopā apcep, beigās pieber sāli, sakapātu ķiploku un sasmalcinātus zaļumus.
  3. Reklāma
  4. 3. Piparus pārgriež uz pusēm, iztīra sēklas, sakārto ugunsdrošā traukā.
  5. 4. Piparu pusītēs liek maltās gaļas maisījumu, tam virsū tomāta šķēli, pārsmērē ar majonēzi vai krējumu un cep 180C 25-30 minūtes, pārkaisa ar sieru un cep vēl līdz siers izkusis.
Načo sacepums ar malto gaļu un ananasiem
(1)
Gaļas bumbiņas ar rīsiem saldā krējuma mērcē
(1)
Spagetti ar "bolognese" mērci
(1)
Kartupeļu sacepums ar malto gaļu
(1)
Makaroni ar faršu, tomātiem un sieru
(1)
Tako ar malto gaļu
(1)
Pildīti kabači ar malto gaļu
(1)
Kabaču - maltās gaļas sacepums
(1)