Tiklīdz man mājās ir truša gaļa, es nekavējoties sāku gatavot šo ēdienu. Mūsu ģimenē tas ir ļoti iecienīts. Vīrs man vienmēr saka, ka šis ir visgaršīgākais veids, kā pagatavot trušu gaļu, tāpēc es dalos ar jums!
Sastāvdaļas
Burkāni: 1 (apmēram 1-1,5 kg lielumā)
Marķeļi: 3
Puļķis: 3
Citronpipari
Moskats
Sāls
Oļļa
Pagatavošana
1. Vispirms trušu sagriež gabaliņos, berzē ar garšvielām un atstāj uz dažām stundām.
2. Tad pannā ar eļļu apcep rīvētus burkānus un sasmalcinātus sīpolus, pievienojot piparus un sāli.
Reklāma
3. Pannā ar eļļu apcepiet arī truša gabaliņus.
4. Pēc tam tos ielieciet sautējamā katlā, virsū pievienojiet burkānus un sīpolus, nedaudz aplejiet ar ūdeni un cepiet cepeškrāsnī 200 grādu temperatūrā, līdz gaļa kļūst mīksta.
5. Ļoti garšīgi pasniedz ar kartupeļu biezeni un dažādiem dārzeņiem. Izmēģiniet!