Kā pagatavot trušu vai gardu sautētu truša gaļu

2023-05-03 Receptes autors Worldrecipes.eu

Kā pagatavot trušu vai gardu sautētu truša gaļu
 Tiklīdz man mājās ir truša gaļa, es nekavējoties sāku gatavot šo ēdienu. Mūsu ģimenē tas ir ļoti iecienīts. Vīrs man vienmēr saka, ka šis ir visgaršīgākais veids, kā pagatavot trušu gaļu, tāpēc es dalos ar jums!

Registered and logged in users see less ads.

Ingredients

    • Burkāni: 1 (apmēram 1-1,5 kg lielumā)
    • Marķeļi: 3
    • Puļķis: 3
    • Citronpipari
    • Moskats
    • Sāls
    • Oļļa

    Recipe Directions

  1. 1. Vispirms trušu sagriež gabaliņos, berzē ar garšvielām un atstāj uz dažām stundām.
  2. 2. Tad pannā ar eļļu apcep rīvētus burkānus un sasmalcinātus sīpolus, pievienojot piparus un sāli.
  3. Reklāma
  4. 3. Pannā ar eļļu apcepiet arī truša gabaliņus.
  5. 4. Pēc tam tos ielieciet sautējamā katlā, virsū pievienojiet burkānus un sīpolus, nedaudz aplejiet ar ūdeni un cepiet cepeškrāsnī 200 grādu temperatūrā, līdz gaļa kļūst mīksta.
  6. 5. Ļoti garšīgi pasniedz ar kartupeļu biezeni un dažādiem dārzeņiem. Izmēģiniet!
Pankūkas ar gaļu
(1)
Gaļas bumbiņas ar rīsiem saldā krējuma mērcē
(1)
Liellopa mugura karbonāde
(1)
Cūkgaļas šķēles ruma mērcē
(1)
Liellopa gaļas bumbiņas kokosriekstu piena mērcē
(1)
Aukstā gaļa jebšu galerts
(1)
Cūkgaļas un rīsu sautējums a ļa plovs
(1)
Tefteļi no maltas gaļas
(1)
Cūkgaļa ar mango-paprikas mērci
(1)