Kā un cik ilgi gatavot plaušas?

2023-05-03 Receptes autors Worldrecipes.eu

Kā un cik ilgi gatavot plaušas?
Cūku plaušas.

Šis stāsts sākās, kad es biju darbā un pastāstīju, ka meita man lūdza, lai es viņai pagatavoju gaļu kā sendienās, kad viņas vecmāmiņa pati audzēja cūkas. Sākumā man nebija ne jausmas, par kādu gaļu viņa runā. Tad viņa piebilda, ka "gaļa peld", kad tā tiek vārīta. Es sapratu, ka viņa runā par plaušām. Un, kad es viņai par to pastāstīju darbā, nākamajā dienā es kā dāvanu saņēmu mājās gatavotas cūkas plaušas. Tas ir labi, es nodomāju. Tāpēc šoreiz es jums pastāstīšu, kā pagatavot cūkas plaušas un cik ilgā laikā tās ir gatavas ēšanai..

Registered and logged in users see less ads.

Ingredients

    • cūku plaušas
    • ūdens
    • sāls
    • lauru lapas
    • piparu graudiņi
    • burkāni
    • sīpoli
    • selerijas (pēc izvēles)

    Recipe Directions

  1. 1. Ja gatavojat saldētas plaušas, atkausējiet tās istabas temperatūrā.
  2. svaigas cūku plaušas
  3. 2. Tad labi noskalojiet un pārlejiet ar aukstu ūdeni. Ūdens jāmaina vairākas reizes, līdz tas kļūst dzidrs un vairs nav asiņains. Ideāli ir mērcēt vismaz pāris stundas un šajā laikā vismaz dažas reizes mainīt ūdeni.
  4. Reklāma
  5. 3. Plaušām izvēlieties augstu katlu, lai tas nebūtu jāpiepilda līdz augšai, jo, vārot ūdeni, plaušas peldēs virs ūdens. Ievietojiet plaušas katlā, pievienojiet daudz sāls, lauru lapas, piparu graudiņus, burkānu, sīpolu un seleriju, ja jums tas ir.
  6. 4. Uzkarsē līdz vārīšanās temperatūrai, noņem putekļus un netīrumus, samazina siltumu un vāra apmēram 2 stundas.
  7. 5. Pēc tam nedrīkst lietot dakšiņu vai kaut ko asu, lai izraisītu asiņaina šķidruma ieplūšanu plaušās.
  8. 6. Plaušas var ēst gatavas uzreiz kopā ar iecienītāko piedevu vai arī pagatavot kaut ko ar jau pagatavotām plaušām.
  9. 7. Tomēr ir ļoti lietderīgi pēc tam, kad plaušas ir pagatavotas, tās sasaldēt partijās un vajadzības gadījumā izņemt no kameras. Garšīgi!
Liellopa šmoris ar melnajām plūmēm
(1)
Burito ar liellopu gaļu, rīsiem un dārzeņiem
(1)
Pankūkas ar gaļu
(1)
Sviestmaižu cepetis
(1)
Liellopa medaljoni cepeškrāsnī
(1)