Cūku plaušas.
Šis stāsts sākās, kad es biju darbā un pastāstīju, ka meita man lūdza, lai es viņai pagatavoju gaļu kā sendienās, kad viņas vecmāmiņa pati audzēja cūkas. Sākumā man nebija ne jausmas, par kādu gaļu viņa runā. Tad viņa piebilda, ka "gaļa peld", kad tā tiek vārīta. Es sapratu, ka viņa runā par plaušām. Un, kad es viņai par to pastāstīju darbā, nākamajā dienā es kā dāvanu saņēmu mājās gatavotas cūkas plaušas. Tas ir labi, es nodomāju. Tāpēc šoreiz es jums pastāstīšu, kā pagatavot cūkas plaušas un cik ilgā laikā tās ir gatavas ēšanai.
Plaušas ir ļoti interesants un nedaudz neparasts ēdiens, kas ir bagāts ar olbaltumvielām un minerālvielām, piemēram, dzelzi un B12 vitamīnu, kas ir būtiski sarkanās asins šūnu ražošanai un skābekļa transportēšanai organismā. Tādējādi cūku plaušas ir lielisks papildinājums ikdienas uzturam. Lai gan tas var šķist neparasti, plaušas ir patiešām vērtīgs produkts, ko var dažādi pagatavot, izmantojot dažādas receptes un kulinārās metodes.