Laši ar ananāsiem, cepti cepeškrāsnī

2023-05-03 Receptes autors Worldrecipes.eu

Laši ar ananāsiem, cepti cepeškrāsnī
Šodien vēlos dalīties ar jums ar savu īsto atklājumu - krāsnī ceptu lasi ar ananāsiem. Mūsu ģimenei tas tik ļoti patika, ka nākamajā dienā gatavošanu uzreiz atkārtojām un baudījām vēlreiz. Šo ēdienu patiešām nav grūti pagatavot, un jūs nezaudēsiet daudz laika, jo cepeškrāsns lielāko daļu darba paveiks jūsu vietā, tāpēc jums būs laiks arī sev. Un, lai nesamulsu, bet tikai vēlreiz atkārtošu, ka šādi pagatavots lasis ir visu uzslavu vērts, tāpēc ķeramies pie gatavošanas procesa!".

Registered and logged in users see less ads.

Ingredients

    • biezpiens: 500 grami
    • anananāsi: 0,5
    • rozīnes: 100 grami
    • sojas mērce: dažas ēdamkarotes
    • brendijs: nedaudz
    • zaļie citroni: 1
    • ingvers: gabaliņš
    • laša fileja: ~1 kilograms
    • sāls
    • melnie pipari
    • viela: dažas ēdamkarotes
    • eļļa: piliens

    Recipe Directions

  1. 1. Vispirms nomizojiet un sagrieziet šķēlītēs saldos kartupeļus un ananāsus.
  2. 2. Tad ar virtuves kombainu sasmalciniet rozīnes, sojas mērci, brendiju, ingvera gabaliņu un izspiediet citrona sulu.
  3. Reklāma
  4. 3. Pēc tam sagrieztos dārzeņus ievietojiet cepšanas paplātē, aplejiet ar eļļu un pasniedziet ar sāli un pipariem.
  5. 4. Cep apmēram 20 minūtes 190 grādos sakarsētā cepeškrāsnī.
  6. 5. Ievietojiet lasi cepamajā paplātē, pārlejiet to ar sagatavoto mērci un cepiet vēl apmēram 15-20 minūtes vai līdz laša pilnīgai gatavībai. Izbaudiet!
Lasis ar kraukšķīgu garoziņu, kartupeļiem un salātiem
(1)
Laša pastēte
(1)
Quiche - franču kūka ar brokoļiem un lasi
(1)
Brusketa ar lasi un avokado
(1)
Laša tartars ar avokado un mango
(1)