Lasis ar kraukšķīgu garoziņu, kartupeļiem un salātiem

2023-05-03 Receptes autors Worldrecipes.eu

Lasis ar kraukšķīgu garoziņu, kartupeļiem un salātiem
Vēl viena fantastiska recepte ļoti gardām vakariņām vai svētku galdam. Paldies manam draugam par padomiem, kā pagatavot kraukšķīgu lasi. Izmēģināju, bija ļoti garšīgi, un visai ģimenei garšoja, turklāt saņēmu daudz komplimentu.

Mēs ar vīru pēdējā laikā cenšamies ēst pēc iespējas vairāk zivju, un to cenšamies darīt arī ar saviem bērniem, rādot piemēru, jo viņi nav lielākie fanātiķi. Tomēr šo ēdienu viņi ēda un labprāt ēda vēl, tāpēc tas ir liels pluss šim ēdienam. .

Registered and logged in users see less ads.

Ingredients

    Lai iegūtu kraukšķīgu lasi:
    • laša fileja: 1 kg.
    • panko rīvmaizes: 4 ēdamkarotes.
    • rīvēts parmezāns: 50 g
    • Ķiploki: 2 daiviņas
    • Medus: 1 ēd.k.
    • olīveļļa: 3 ēdamkarotes
    • pipari: šķipsniņa
    • sāls: pēc garšas
    Kartupeļiem: 
    • Kartupeļi: 8-10 mazi
    • rīvēts parmezāns: 50 g
    • ķiploki: 2 daiviņas
    • olīveļļa: 1 ēd.k.
    • sāls: šķipsniņa
    • melnie pipari: šķipsniņa
    Salātiem:
    • Salātu maisījums: 100 grami.
    • burkāni: 1
    • gurķis: 1
    • Ķiploki: 1 daiviņa
    • olīveļļa: 1 ēdamkarote
    • Medus: 1 tējkarote
    • citronu sula: 1 tējkarote
    • sāls: šķipsniņa
    • melnie pipari: šķipsniņa
    • granātābolu sēklas: 1 sauja
    • priežu rieksti: 1 sauja

    Recipe Directions

  1. 1. Loze: Vispirms bļodā samaisiet panko rīvmaizi, rīvētu parmezāna sieru, divas sasmalcinātas ķiploka daiviņas, medu, olīveļļu un šķipsniņu sāls un piparu.
  2. 2. Laša fileju pārlejiet ar sagatavoto maisījumu, aplejiet ar olīveļļu un apmēram 20 minūtes cepiet 190 grādos sakarsētā cepeškrāsnī.
  3. Reklāma
  4. 3. Kartāti: Mazus kartupeļus tīri nomazgā, pārgriež uz pusēm un vāra apmēram 8 minūtes.
  5. 4. Bļodā samaisiet rīvētu parmezānu, divas sasmalcinātas ķiploka daiviņas, olīveļļu, sāli un piparus. Uzlej kartupeļiem.
  6. 5. Cepiet kopā ar lasi apmēram 20 minūtes 190 grādos sakarsētā cepeškrāsnī.
  7. 6. Salāti: Salātus nomazgā.
  8. 7. Sarīvējiet gurķi un burkānu salmiņos. Sarīvē ķiploku.
  9. 8. Pagatavojiet mērci no medus, olīveļļas, citrona sulas un sasmalcināta ķiploka. Salātus pārkaisa ar mērci.
  10. 9. Pēc garšas pievienojiet sāli un piparus. Apkaisiet ar priežu riekstiem un granātābolu sēklām.
  11. 10. Pasniedziet to visu uz šķīvjiem pēc izvēles un baudiet!
Lasis ar kraukšķīgu garoziņu, kartupeļiem un salātiem
Ceptas reņģes marinādē
(2)
Zivs sarkanā marinādē
(1)
Līdaka maigā sinepju mērcē
(1)