Aveņu persiku zupa

2022-08-25 Receptes autors Worldrecipes.lv

Aveņu persiku zupa
Deserta zupas pagatavošanai nav nepieciešamas daudzas stundas, bet iespēju to variācijām – bezgala daudz. Zupas var gatavot praktiski no jebkura kompota, no svaigām vai saldētām ogām, augļiem. Ja zupu gatavo no svaigām ogām, vispirms izvāra cukura sīrupu, atdzesē, sajauc ar ogām un sablendē līdz vienmērīgai konsistencei.

Zupas pagatavošanai izmantoju persiku kompotu un aveņu mērci.

Sastāvdaļas

    • persiku pusītes
    • aveņu mērci
    • persiku kompota sīrups

    Pagatavošana

  1. 1. Persiku pusītes sablendē, pielej aveņu mērci un persiku kompota sīrupu, līdz veidojas vienmērīga un pabieza konsistence.
  2. 2. 2 porcijām izmantoju ~ 100 ml aveņu mērces, visas persiku pusītes un pusi sīrupa no 580 ml burciņas, Man bija palicis pāri pavisam nedaudz ķiršu kompota sīrups, izmantoju arī to.
  3. Reklāma
  4. 3. Pasniedz ar putukrējumu vai saldējumu.
Ķirbju - lēcu biezzupa
(1)
Tomātu - pupiņu zupa
(1)
Harira - tradicionālā Marokas zupa
(1)
Sildošais vistas buljons ar grauzdiņiem
(1)
Tomātu zupa ar ķiplokiem un saldo krējumu
(2)
Vistas krēmzupa ar pupiņām
(1)