Jogurta kūka ar mellenēm

2023-05-04 Receptes autors Zaigas stūrītis

Jogurta kūka ar mellenēm

Registered and logged in users see less ads.

Ingredients

    Pamatnei:
    • 175 g sviests
    • 175 g cepumi
    • 100 g cukurs
    • 1 ēd.k. kakao
    Masa:
    • 400 g filadelfijas siers
    • 500 g jogurts (ķiršu vai cits)
    • 300 g salds krējums
    • 100 g cukurs
    • 25 g želatīns

    Recipe Directions

  1. 1. Pamatnei: Cepumus sablenderē. Izkausē sviestu, pieliek cukuru, kakao, visu izmaisa. Masu mazliet patur ledusskapī.
  2. 2. Tad ieklāj formā, kurai apakša ir otrādi ielikta. Izklāj tā lai ir ne tikai apakša, bet arī malas. Var mazliet apcept 200 grādos.
  3. Reklāma
  4. 3. Masa: Visu saputo. Pieliek izkausētu želatīnu. Ieklāj masu formā. Pa vidu var pabērt mellenes.
  5. 4. Virsu rotā ar mellenēm.
  6. 5. Izmantoju 400 g mellenes, no kurām apm.100 g sabēru pa vidu.
Jogurta kūka ar mellenēm
Mandeļu kūka
(2)
Vegānu biskvīta kūka ar laima glazūru
(1)
Safrāna - šokolādes kūka
(1)
Šokolādes kūka ar vārīto šokolādes krēmu
(1)
Krējuma-mascarpones-banānu želejkūka
(1)
Fiksā ābolkūka
(1)