Snickers kūka - vegāniska, bez glutēna un cepšanas

2023-05-05 Receptes autors Vegāns virtuvē

Snickers kūka - vegāniska, bez glutēna un cepšanas
Snickers pa visam notiekti bija viens no maniem mīļākajiem šokolādes batoniņie, bet, tā kā tas nav vegānisks, tad jātaisa pašai. Un kāpēc gan ne veselu kūku?! Ar līdzīgu kūkas recepti esmu jau padalījušies iepriekš, bet šoreiz nedaudz savādāk. Šī kūka būs ne tikai ļoti garšīga un sātīga, bet arī prasīs vien pāris sastāvdaļas, lai to pagatavotu, turklāt tā nesaturēs glutēnu.

Registered and logged in users see less ads.

Ingredients

    Sastāvdaļas pamatnei:
    • 200 g grauzdēti zemesrieksti
    • 150 g sulīgas dateles
    Sastāvdaļas pildījumam:
    • 450 g sulīgas dateles
    • 250 g zemesriekstu sviests (es izmantoju ar šokolādi)
    • šķipsniņa sāls
    • 1 tējk. vaniļas ekstrakts
    • 2 ēdamk. kokosriekstu eļļa
    Dekorēšanai:
    • grauzdēti zemesrieksti
    • šokolādes zemesriekstu sviests

    Recipe Directions

  1. 1. Sāc ar pamatni – sablendē abas sastāvdaļas virtuves kombainā un liec kūkas formā (20 cm), izlīdzini un nospied.
  2. 2. Sāc ar pamatni – sablendē abas sastāvdaļas virtuves kombainā un liec kūkas formā (20 cm), izlīdzini un nospied.
  3. Reklāma
  4. 3. Dekorē ar papildus zemesriekstiem, tos iespiežot pildījumā un pārlej ar pāris ēdamkarotēm šokolādes zemesriekstu sviesta.
  5. 4. Liec ledusskapī uz nakti un našķojies nākošajā dienā! Lai labi garšo!


Vienkārša kefīra kūka
(1)
Krējuma-mascarpones-banānu želejkūka
(1)
Šoko kūka ar jogurta/putukrējuma krēmu
(1)
Safrāna - šokolādes kūka
(1)
Zitinjas Ziemassvētku šokolādes kūka
(1)
Bānānu-ābolkūka
(1)