Svaigā zemeņu siera kūka ir krāsaina un dzīvespriecīga kūka, kas ir ideāla izvēle vasaras desertam. Tā ir garda, svaiga un aromātiska, sniedzot baudījumu gan acīm, gan garšas kārpiņām. Šī kūka nav jācep, tādēļ tā ir lieliska izvēle tiem, kas meklē ātru un viegli pagatavojamu desertu. Kūkas galvenā sastāvdaļa ir zemenes, kas ir bagātas ar antioksidantiem, vitamīniem un minerālvielām, tādējādi sniedzot dažādus veselības ieguvumus, piemēram, uzlabojot imūnsistēmu, sirds veselību un ādas izskatu.
Zemenes ir lielisks C vitamīna avots, kas palīdz stiprināt imūnsistēmu, kā arī veicina kolagēna veidošanos, kas ir būtisks ādai. Svaigais siers nodrošina augstu olbaltumvielu saturu, kas ir svarīgs muskuļu un audu atjaunošanai. Skābs krējums un želatīns piešķir kūkai krēmīgu un zīdainu tekstūru, kamēr cepumi un sviests veido kraukšķīgu pamatu.
Alternatīvas Sastāvdaļas
Ja vēlaties, varat eksperimentēt ar dažādām sastāvdaļu alternatīvām. Piemēram, svaigā siera vietā var izmantot grieķu jogurtu vai mascarpone. Skābā krējuma vietā var izmantot kefīru vai jogurtu. Cukuru var aizstāt ar medu vai agaves sīrupu, bet cepumus var aizvietot ar auzu pārslu biskvītiem vai riekstu maisījumu.
Kaloriju Saturs
Visa kūka satur aptuveni 3200 kalorijas. Viena porcija (no 12 porcijām) satur aptuveni 267 kalorijas.